čtvrtek 14. července 2011

Den pátý- Další planeta

Prolog
V noci byla strašlivá bouřka, blesky třískaly, hromy bily, dva lidé zemřeli a okolní les byl zapálen, málem byla taky naše hvězdná brána zničena.

I. kapitola
Ráno nastala tatéž situace jako předtím. Snídaně, chvilka odpočinku a hned na počítače. Když Zuzka přišla do počítačovky, se ani nestačila divit co za škodu bouřka provedla. Naštěstí se nám podařilo pár notebooků zachránit, tím pádem jsme mohly, alespoň částečně, pokračovat v každodenní činnosti. Okolní také příroda byla zničena, proto jsme nemohli opustit základnu. Hráli jsme hru "kdo si na sebe vezme víc oblečení" a "kdo si zapamatuje více znaků". Po svačině následovala výměna skupina a poté... druhá kapitola...

II. kapitola
Po obědě na téměř klidném poledním klidu. Když na nás zaútočili Goa´uldi, museli jsme se zachránit pomocí "únikového východu (opičí dráhy). Vše probíhala v naprosté panice dokud na trať nepřišel Adam. Adam se rozeběhl, hladce podbíhá pod houpačkou, přeskakuje prolézačku, proklouzne pod lanem. A najednou... buuum... Adamova hlava narazí do kovové tyči... Adam se válí po zemi... Zuzka přibíhá... i všichni naše vedoucí... Adam vstal a na hlavě měl obrovskou bouli. Odešel do ošetřovny a tam ho Ilča s pomocí Davida ošetřila. Pokračovali jsme v panice dál, dokud jí svačina neutla.

III. kapitola
Po svačině nezbyly po panice stopy. Začala hra o prachy, měli jsme odpovědět na otázky, za které jsme mohli projí na pole s body. Za každý bod získáš peníze. Kdo má nejvíc peněz, vyhrál. A tak jsme se do toho pustili. Až jsme dokončili hru, vydali jsme se pro druhé Thórovo kladivo, za které jsme museli zaplatit vyhranými penězi. Po vítězném vyvěšení jsme se vydali na večeři.

To be continue...

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Hurrrááá, vše se v dobré obrátilo, ta boule taky zmizí (než se mladík ožení) :D. Hanka