pátek 15. července 2011

Předposlední den lidé, smutněte!

Čusíšeque dobří lidé, dnes vás o5 prochází blogem Ví-aj-kej-tý-ou-ár a přinese vám strašně trapně sepsané dění na táboře. Nacházíme se včera večer před večerkou, když Zuzka vyřkla pomocí své pusy zprávu o jakési planetě Nightmaria, se kterou se pomocí večerní bojovky uzavře mír- povedlo se nebo tak nějak.

Ale to už jsme dnes ráno a čekáme v počítačové učebně, kde se místo programovaní koná prezentace programů a jejich následné obhajování s časovou výmluvou na časovou retardaci. Po prohlížení oběd následovaný klidem s pokračováním u tvorby vlajek (napsal jsem to obráceně, ale koho to sakra zajímá?!). Po focení a všech těch klidech a tohle, jsem použili čerstvě vyrobené vlajky na hru na planetě Pax, jejíž adresu jsme získali včera. Aby jste chápali, na Paxu bylo za úkol prokázat odvahu jako tým, hodinovým kradením vlajek mezi týmy, odměnou byla záhadná krabička určená ke zničení Apofise.

Jak čas plynul, zjistili jsme, že záhadná krabička obsahuje morseovkou napsaný dopis navádějící nás k okultní magii (vytvořit panenku Wodoo Apofise a hromadné vyřčení pokřiků). Nu, odpoledne jsme šli díky nově nabitým informacím někam do pralesa a z přírodnin jsme vytvořili onu panenku + posbírali dříví na večerní opékaní buřtů.

A to je všechno ..už jděte sakra domů!$

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

cool!!!