sobota 9. července 2011

I. den - Planeta Čulak

V sobotu jsme se všichni hromadně sešli na Smíchově a čekali na autobus za jediným účelem- dostat se na nové místo, kde se bude tábor konat. Cesta autobusem byla v mnoha ohledech dramatická- kapacita byla překročena a lidé začali panikařit, došlo k požárům ..mnoho lidí zemřelo poté tam ale přišel Chuck Norris a všechny zachránil i mrtvé- poté jsem se probudil.


Na předchozím odstavci lze shledat jako pravdivý jen ten fakt, že autobus byl mírně nacpaný a atmosféra nebyla příliš přátelská. Do tábora jsme dorazili po hodině a půl cesty, slibovaná 3km cesta se nekonala ..byli jsme odvezeni autem.


První zážitky z úplně nového ubytování byly pozitivní, ubytování se konalo až po obědě- v době poledního klidu. Po celém prvotním rozkoukávání jsme byli svolání Zuzkou k právě objevené hvězdné bráně. Její použití bylo rychle rozšifrováno, proto se nám již v prvních minutách podařilo díky ní cestovat.


Dostali jsme se na vzdálenou planetu Čulak (opravdu se to tam tak píše, žádné "r" tam není). Byli jsme přepadeni mimozemšťany z rasy Jaffů, kteří uznávali boha Apoffise. Jaffové nás chtěli zotročit, ale po dlouhém vyjednávání se nám podařilo utéci, za pomoci jednoho domorodce Teal’ca. Přes hvězdnou bránu jsme se dostali zpátky na základnu SG 1. 


Po krátkém odpočinku jsme si zahráli pár her a vymysleli jsme si název a logo týmu. Následovala večeře a hupky šupky do postýlek.


Dobrou noc Vám přeje Fň team

2 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Super info, tak konecne se dozvidam, co je u Vas v tabore noveho. Zdravim cely tym. RenataP

Anonymní řekl(a)...

SUPER zprávičky o dění na táboře, všechny moc zdravím, užívejte si. Martina M.